Història de Grup

L’Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes la formem un grup de persones que estimem el nostre poble i ens agrada conservar les tradicions.

Vam néixer fa 35 anys i, al llarg d’aquests anys, el grup a anat creixent i la seva agenda d’activitats s’ha anat ampliant.

Alguns dels nostres companys han marxat deixant enrere el record de bones estones compartides i la satisfacció de la feina ben feta, vivències que han servit d’experiència pels que han entrat de nou, que l’han sabut valorar i recollir. Això és el que ha fet que el grup no hagi perdut mai la seva essència i el seu tarannà obert i participatiu.

Des de sempre ha estat una associació totalment voluntària, sense ànim de lucre, amb l’única finalitat d’organitzar actes i festes al poble, especialment per a la mainada, animant la gent perquè hi participi i s’ho passi bé.

Tots els actes que fem són totalment gratuïts, excepte el pessebre vivent que ens ajuden a recaptar alguns diners que, juntament amb les subvencions que rebem, ens permeten disposar de recursos per fer front a les despeses que generen les activitats.

Com podeu suposar, el fet de coordinar i prepara tots aquests actes requereix temps, dedicació i, sobretot, dosis d’lusió. D’ il·lusió no ens en falta i sempre trobem temps per a tirar-ho endavant: en sortir de la feina, els caps de setmana i, moltes vegades, dormint menys del que voldríem. Estem convençuts, però, que el nostre esforç val la pena i el veiem plenament recompensat amb l’assistència i participació de la gent, que és realment el que ens impulsa a seguir amb la nostra tasca.
Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes | Premià de Dalt (08338) Barcelona
Telf: 93 752 33 03 | grupcarnestoltes@hotmail.com